Reasons why you should fail

Minulle on aina ollut haastavaa tehdä isoja päätöksiä, sillä olen uskonut, että lopputuloksen täytyy aina olla täydellinen, oikea ja onnistunut. Vaikka todellisuudessa epäonnistumiset ja vastoinkäymiset ovat juuri niitä haasteita, jotka meidän täytyy kohdata kasvaaksemme.

Siksi jokaisen olisi hyvä miettiä jo tehtyjä virheitä ja epäonnistumisia sekä opetella olemaan niistä kiitollinen. Usein näämme epäonnistumiset negatiivisena asiana, sillä saatamme huomata niiden hyvän tarkoituksen vasta jälkikäteen. Vastoinkäymiset voivat viedä meitä eteenpäin kohti oikeaa suuntaa, kohti suurimpia unelmiamme.

Tästä syystä listasin viisi syytä, kuinka epäonnistuminen voi olla hyväksi juuri sinulle!

Making a big decisions has always been difficult for me because I have believed that the choice must always be perfect and right. Although, all the flaws and mistakes are those challenges that we have to face to grow.

It would be good to think about the mistakes and failures that we have made and try to be thankful for them. Often we see failure as a bad thing, however, in the end, it just leads us closer to what we really want.

I have decided to list a few reasons why I think failure is a good thing to have in your life!

Opit arvostamaan

Usein hankala polku, johtaa meidät kauniiseen päämäärään. Kun teet kaikkesi saavuttaaksesi unelmasi vastoinkäymisistä huolimatta, kova työsi palkitaan lopulta. Ja kun viimein useiden haasteiden jälkeen onnistut tavoitteessasi, osaat arvostaa sitä enemmän, sillä se ei ole tullut sinulle itsestäänselvyytenä.

Tulet olemaan tyytyväisempi

Usein ne lapset, jotka eivät ole olleet parhaita koulussa tai menestyneet urheilussa, ovat luultavasti tyytyväisempiä elämäänsä aikuisena. He ovat oppineet, että kaikkea ei voi saada heti ja he ovat hyväksyneet sen.

Learn and appreciate

They say difficult roads often lead to beautiful destinations and with each challenge, I know this to be true. The feeling of finishing something that you have worked hard for is very rewarding. When you finally get something you really want, you will appreciate it more because it has not come easy.

You are more likely to be happy

Often those kids who have not always been the best in school or sports, might be happier in their lives in the future. They have learned that everything does not come easy or straight away and they are comfortable with that.

Opit virheistäsi

Joka kerta kun epäonnistut, saat mahdollisuuden kasvaa ja oppia. Epäonnistuminen yhdessä asiassa, voi johtaa sinut onnistumaan toisessa. Kun mietit epäonnistumiasi tarkkaan ja opit niistä jokaisesta, tiedät kuinka voit olla viisaampi seuraavalla kerralla.

Voi opastaa sinua

Anna epäonnistumisen toimia oppaanasi. Epäonnistuminen voi kertoa, milloin sinun on aika vaihtaa suuntaa. Tai se voi testata, oletko valmis tekemään kaikkesi haluamasi asian eteen.

Learn from mistakes

Every time you fail, there is an opportunity to learn and grow. The failure in one thing can prepare you to be successful in another. Think hard about what made you fail, learning from your mistakes will prepare you to not make the same mistake twice.

Failure is guidance

Let failure be your guide. Failure can guide you when it is time to change direction. Or it can test are you ready to do anything to get something you want.

Hyväksyt toiset helpommin

Kun tiedät ja hyväksyt omat virheesi ja epäonnistumisesi, et odota täydellisyyttä toisiltakaan. Ymmärrät, että jokaisella on oma polkunsa, jolla jokaisen kuuluu tehdä omat virheensä.

Accepting others

When you know your own flaws and mistakes, you do not expect others to be perfect. You understand that we are all on our own path, we all make mistakes and that's part of being human.

Toivottavasti sinulla on ollut ihana viikonloppu!❤

I hope you are having a lovely weekend!❤

Xo,Ella

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Seidiannika
Seidiannika,
ihana postaus, tosi hyviä ja tärkeitä syitä!🙏🏼😍
nouw.com/seidiannika
EllaMadeItPretty
EllaMadeItPretty,
Voi kiitos paljon!❤️
nouw.com/ellamadeitpretty
Ihanaista
Ihanaista,
Hyvä postaus! Olen kyllä ihan samaa mieltä siitä, että välillä täytyy epäonnistua, että oppii ja kehittyy 😊
nouw.com/ihanaista
EllaMadeItPretty
EllaMadeItPretty,
Kiitos paljon!❤️ Ihana kuulla, että olet samoilla linjoilla! xx
nouw.com/ellamadeitpretty
LaDolceMusica
LaDolceMusica,
Aivan totta! Minulle kesti aika pitkään hyväksymään omat virheeni kun on aina ollut se kympin oppilas... Mitä olen myös oppinut on se että kaikki järjestyy yhdellä tai toisella tavalla. Tämän jälkeen olen ottanut elämäni rennommin 😊
nouw.com/ladolcemusica
EllaMadeItPretty
EllaMadeItPretty,
No niinpä! Ihanaa, että osaat ottaa nyt rennommin.😊 Aina ei tarvitse suorittaa!❤️
nouw.com/ellamadeitpretty
stepstoselflove
stepstoselflove,
Aivan ihana postaus! Oot niin herkkis<3
nouw.com/stepstoselflove
EllaMadeItPretty
EllaMadeItPretty,
Voi kiitos paljon ihana! ❤️❤️
nouw.com/ellamadeitpretty