BERING Jewellery Review



Happy Thursday lovelies! I just got my beautiful BERING combination ring. It's stainless steel and color is rose gold. The ring has a two separate rings, inner and outer ring. The twist and change system makes it possible to exchange ring elements in three ways:twist apart outer ring, add one or more rings and twist the combination back together.
Ihanaa torstaita! Sain juuri tämän kauniin BERING combination sormuksen. Se on ruostumatonta terästä ja väriltään ruusukultainen. Sormuksessa on toisistaan erotettavat ulko-ja sisäsormus. Tämä mahdollistaa sen, että sisempää sormusta on helppo vaihtaa toiseen. Ulkoinen sormus kierretään auki, väliin lisätään sisemmät sormukset ja lopuksi sormus kierretään takaisin yhteen. 


 I love all the details of the ring and rose gold is my favorite! The ring feels so comfortable on my finger and it's so classy, timeless and simple. But still gorgeous.
Check out more their beautiful rings http://www.beringtime.com/They have many combination options to create your own personal ring!Xo,Ella
Rakastan sormuksen yksityiskohtia ja ruusukulta on suosikki värini koruissa. Se tuntuu hyvältä sormessa ja näyttää juuri siltä kuin ajattelinkin. Se on ajaton, tyylikäs ja yksinkertainen, mutta silti upea.
Löydät lisää BERING sormuksia täältä http://www.beringtime.com/Heillä on paljon vaihtoehtoja erilaisista sormusyhdistelmistä!Xo,Ella



Tykkää-merkinnät

Kommentit